Beplantingsplan & Beplantingsadvies

vanDaalen buiten beplanting moodboard

Een tuin kan niet zonder beplanting! 

Beplanting brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin. 

Als je echt een mooie groene tuin wilt hebben die er geweldig uitziet, in ieder seizoen, en makkelijk te onderhouden is ontkom je eigenlijk niet aan een goed beplantingsplan. Dit is een gedetailleerd plan, waarop exact staat aangegeven welke plant waar komt en de hoeveelheden.

Daarnaast een overzicht van de gekozen beplanting voorzien van foto’s met informatie als bloeitijd, hoogte en onderhoudsadvies en een advies bestellijst met afmetingen van plantmateriaal. 

Tijdens het samenstellen van het beplantingsplan hou ik uiteraard rekening met de verschillende factoren als grondsoort, ligging zon/schaduw, vochtigheid van de bodem enz.  

Gek ben ik op de combinatie siergrassen met vaste planten, ze hebben ieder seizoen iets te bieden en zijn toch heel onderhoudsarm. Ook heesters en (meerstammige) bomen mogen niet ontbreken, ze brengen massa en structuur in de tuin. Ik ga voor sterke planten met een natuurlijke uitstraling.

‘Heb jij een ‘prima’ tuin, één die bruikbaar is, maar meer ook niet… Je mist sfeer, leven, verandering van de seizoenen en blij word je er helemaal niet van! Laat mij je helpen met… Een beplantingsadvies waarmee je direct zelf aan de slag kunt!  Klik hier voor meer informatie.

vanDaalen buiten beplantingsplan Maasland
vanDaalen buiten beplantingsplan Wateringen 1
vanDaalen buiten beplantingsplan Leiden
vanDaalen buiten beplantingsplan Wateringen

‘Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. ‘Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp en een duidelijk plan.’ ‘Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.’

   Adres & Bedrijfsgegevens

   vanDaalen buiten
   Doelstraat  62
   3155 AJ  Maasland

   BTW: NL822165673B01
   KvK: 27352493

   T: 06 106 03 078
   E: info@vandaalenbuiten.nl

   Get Social