Over mij

Over Petra van Daalen

“Van kinds af aan was duidelijk dat ik iets met groen, natuur en planten wilde doen.” 

Na eerst de keuze voor commerciële en technische functies in de tuinbouw – je bent geboren in het Westland of niet – ben ik 10 jaar geleden volledig in het ontwerpen van tuinen gedoken.  

En na een gedegen opleiding in Gouda ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en dat doe ik nu nog steeds ieder dag met veel liefde.” 

“Mijn ontwerpen hebben een helder lijnenspel en krachtige elementen die steeds terugkomen.”

Het vormenspel moet kloppen. Ik luister naar de behoefte achter de vraag en ga daarmee aan de slag. Ik kom met verrassende oplossingen. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Ik creëer een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Beplanting is in mijn ontwerpen onmisbaar en speelt een hoofdrol, het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.

Petra van Daalen

‘Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. ‘Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp en een duidelijk plan.’ ‘Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.’

   Adres & Bedrijfsgegevens

   vanDaalen buiten
   Doelstraat  62
   3155 AJ  Maasland

   BTW: NL822165673B01
   KvK: 27352493

   T: 06 106 03 078
   E: info@vandaalenbuiten.nl

   Get Social