Duintuin – ‘s-Gravenzande

Stoer, robuust en groots!

In de Poelzone tussen de kassen in ’s-Gravenzande, midden in het Westland, werd deze prachtige woning gerealiseerd door WnS architecten.

Voor het 1e gesprek over het tuinontwerp vroeg de opdrachtgeefster al of ik langs wilde gaan bij het park in Hoek van Holland (langs de Dirk van der Burgweg). “Die grote vakken met golvende siergrassen vind ik zo mooi!”.

Door de luchtige ‘wanden’ van stoere, ronde kastanjehouten palen creëer je spanning, diepte en structuur in de glooiende vakken van siergrassen met enkele vaste planten zoals Anemone (herfstanemoon), Verbena (ijzerhard), Echinacea (zonnehoed) en bloembollen zoals Allium (sierui) en narcis. De vakken met lage en 1 grote Pinus maken een echte statement in deze tuin. Het is met recht een duintuin te noemen.

De knotwilgen naar het water toe en de overige bomen en meerstammige heesters geven (zeker na enkele jaren) massa aan deze nog jonge tuin.

‘Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. ‘Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp en een duidelijk plan.’ ‘Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.’

   Adres & Bedrijfsgegevens

   vanDaalen buiten
   Doelstraat  62
   3155 AJ  Maasland

   BTW: NL822165673B01
   KvK: 27352493

   T: 06 106 03 078
   E: info@vandaalenbuiten.nl

   Get Social