Referenties

Trots op onze referenties.
Mogen wij jou ze laten lezen?

Trots op onze referenties.
Mogen wij jou ze laten lezen?

“Voor een perfect tuinontwerp raad ik vanDaalen buiten zeker aan! Petra heeft overal aan gedacht. We hebben een ruime tuin op het zuiden en hier heeft ze goed rekening mee gehouden. Geen rechttoe rechtaan tuin, maar heel speels en ook voldoende plekken voor schaduw. Wij zijn enorm blij met het resultaat en al onze wensen zijn er duidelijk in verwerkt.
Het contact met Petra was top! Ook tijdens de tuinaanleg door de hovenier blijft ze graag in contact om te zorgen dat het goed verloopt.”

Marloes & Glenn – Naaldwijk

“Petra heeft bijna 3 jaar geleden voor ons een tuinplan inclusief beplantingsplan gemaakt. Ondanks dat wij weinig beeld hadden van wat we wilden, heeft zij een fantastisch ontwerp gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn.

Van losse sfeerplaatjes, foto’s van planten en materialen die ons aanspraken heeft zij echt een samenhangend geheel gemaakt dat past bij ons en een verlenging is van ons interieur. Fantastisch hoe ze dit heeft gedaan! Ze kwam met mooie oplossingen, voor dingen die wij zelf niet eens hadden bedacht als probleem maar die we achteraf wel als probleem zouden zijn gaan beschouwen. Heel knap hoe zij hier al wel oog voor had en proactief met ideeën kwam.

Zelfs met een niet zo groot budget voor aanleg en inrichting kan zij een tuin erg mooi ontwerpen. Zeker een aanrader!”

Manon & Tom – Maassluis

“Vorig voorjaar kwam Petra voor het eerst bij ons in de tuin kijken en konden we onze wensen aan haar voorleggen. Aan de hand daarvan is er een ontwerp getekend en kon de hovenier in november beginnen. Inmiddels kijken we met veel plezier naar onze tuin, ook al lijkt alles nog in een diepe winterslaap. Alhoewel…..de eerste puntjes van de tulpenbollen zijn al gespot. Kan niet wachten op het voorjaar..!!!!
Bedankt Petra voor dit mooie tuinontwerp. We zijn er super blij mee.

Helma & René – Zoetermeer

Kennis van zaken, behulpzaam, meedenken, prettig!

Paul & Peggy – Maasland

“Een fantastisch ontwerp voor onze tuin gemaakt, alles n.a.v. onze eigen wensen. Inmiddels is de tuin bijna klaar, morgen komt de beplanting en het ziet er prachtig uit! Snelle service met veel persoonlijke aandacht.”

John & Annemarie – Maassluis

“We hebben Petra gevraagd om een beplantingsplan te maken voor onze nieuwe tuin. Super leuk contact, weet waar ze het over heeft en luisterde goed naar onze wensen. Ze reageerde ook snel op onze vragen en kwam afspraken na. Mooi gebalanceerd plan geworden en alle planten zijn aangeslagen. Als je ook een goed tuin(beplantings)advies zoekt, kan ik haar zeker aanbevelen!”

Annelies & Marcel – Leiden

‘Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. ‘Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp en een duidelijk plan.’ ‘Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.’

   Adres & Bedrijfsgegevens

   vanDaalen buiten
   Doelstraat  62
   3155 AJ  Maasland

   BTW: NL822165673B01
   KvK: 27352493

   T: 06 106 03 078
   E: info@vandaalenbuiten.nl

   Get Social