Tuinontwerp Midden-Delfland

Tuinontwerp, advies & inspiratie voor Midden-Delfland en omgeving

Tuinontwerp, advies & inspiratie voor Midden-Delfland en omgeving

vanDaalen buiten tuinontwerp duintuin 1 's-Gravenzande siergrassen kastanjehout stipa verbena

Tuinontwerp

Een tuinontwerp begint met een goed gesprek, bij voorkeur bij je thuis. Over je wensen, ideeën en dromen om zo uiteindelijk tot een tuin te komen die je echt past.

Na opdracht ga ik aan de slag met het schetsontwerp, daarna volgt het definitief ontwerp, matenplan, technisch advies en het beplantingsplan. Met deze plannen kun je zelf aan de slag of op zoek naar een hovenier voor de uitvoering ervan. Graag begeleid ik je ook bij de aanleg van de tuin.

Advies

Ben je niet helemaal tevreden over je huidige tuin, maar kom je er zelf niet uit, wil je brainstormen over je nieuwe plannen voor de tuin of kun je wel wat advies gebruiken over beplanting. Laten we een afspraak maken voor een adviesgesprek, in een paar uur tijd kunnen we samen heel wat bereiken en geef ik je genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan.

Inspiratie

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je tuin? Op mijn Pinterest pagina kun je heel veel ideeën vinden. Volg mij op Instagram of Facebook en ik neem je mee in mijn werk.

vanDaalen buiten ontwerpt unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden. Beplanting is hierbij onmisbaar en speelt een hoofdrol, het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Woon je in Midden-Delfland en omgeving en ben je op zoek naar een tuinontwerp, naar advies of inspiratie, ik help je graag!

‘Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. ‘Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp en een duidelijk plan.’ ‘Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.’

   Adres & Bedrijfsgegevens

   vanDaalen buiten
   Doelstraat  62
   3155 AJ  Maasland

   BTW: NL822165673B01
   KvK: 27352493

   T: 06 106 03 078
   E: info@vandaalenbuiten.nl

   Get Social